Bakles met Fred Tiggelman bij de Snaidero Concept Store.
 
 
Als u in Arnemuiden door de Nieuwstraat rijdt kunt u het bijna niet missen, de Snaidero Concept Store van Rudy Jacobse. Hier wordt Italiaans design vakkundig met Hollandse functionaliteit gecombineerd. Gastheer Rudy Jacobse maakt u er deelgenoot van zijn passie: prachtige keukens samenstellen waarin karakter en kwaliteit de boventoon voeren.
   
 
Bakles met de beste bakker van Nederland in de Snaidero Concept Store.
   
  Professioneel bakken met de Neff hetelucht oven.
Fred Tiggelman en Marianne van Oeveren kochten bij Rudy Jacobse een Italiaanse keuken van het merk Snaidero, met daarin onder andere een Neff oven. Het toeval wilt dat Fred in Amsterdam een bakkerij heeft en in 2005 is uitgeroepen tot Beste Bakker van Nederland.

Vóórdat hij zijn nieuwe keuken thuis had staan kon hij thuis niet die kwaliteit halen met zijn brood die hij op de zaak gewend was. Met de nieuwe Neff oven lukte dat juist wél, precies zoals hij dat in zijn bakkerij gewend is. Daarnaast is de Neff oven erg eenvoudig in de bediening, gemakkelijk schoon te maken en is de temperatuur erg constant. Fred werd vandaar ook erg enthousiast over zijn nieuwe Neff oven.
De beste bakker van Nederland (Fred Tiggelman) aan de slag in de bakkerij in Amsterdam.
   

Brood bakken met de Neff hetelucht oven.
Op woensdag 14 november 2007 gaf Fred Tiggelman exclusief bakles bij de Snaidero Concept Store. Normaliter zijn deze baklessen alleen te volgen op locatie in de bakschool van Hartog’s Volkorenbakkerij en Maalderij in Amsterdam. Het was een buitenkans om de meesterbakker aan het werk te zien en om zelf les van hem te kunnen krijgen zo dicht bij huis. De baklessen werden in 2 sessies met 10 leerlingen per sessie gehouden. In beide sessies werden een aantal recepten uit het bakboek van Fred Tiggelman behandeld. Deelnemers kegen eerst een korte, theoretische inleiding en gingen daarna zelf aan de slag. Rudy Jacobse heeft in zijn showroom een ergonomisch lokaal ingericht met verschillende Neff ovens en Neff combimagnetrons met bakfuncties.
   
 
Recepten en bakadviezen
Fred Tiggelman heeft ook een boek geschreven over bakken. Zijn bakkersrecepten heeft hij thuis met zijn Neff oven volledig gebruiksvriendelijk voor de thuisbakkende hobbyist gemaakt. Dit boek is te koop via de website www.volkorenbrood.nl

Ontdek door het zelf maken van je brood dat je niet meer nodig hebt dan de natuur. Mens en ingrediënt staan centraal. De superovens van Neff zijn een welkome aanvulling! Wilt u kennis maken met Rudy Jacobse, de bijzondere activiteiten en de exclusieve Snaidero keukens? Ga dan eens kijken in de Nieuwstraat 22 te Arnemuiden.

Met vragen kunt u tevens bellen, (0118) 60 47 36. De bakkerij van Fred vindt u trouwens in de Ruyschstraat 56 te Amsterdam, ook kunt u zijn bakkerij op het web bezoeken: www.volkorenbrood.nl
Personeel van Fred aan het werk in de bakkerij te Amsterdam (in de Ruyschstraat).
   
 
Hier onder ziet u een afbeelding van de Neff apparaten ingebouwd in de Snaidero keuken van Fred thuis. Als u op deze afbeelding klikt komt u op de projectenpagina van Fred`s keuken.
   
  Hier ziet u de Neff ovens ingebouwd in de Snaidero keuken van Fred Tiggelman.
   
   
 
Bekijk hier de collectie met Snaidero Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
 
Neem contact op met de Snaidero Concept Store, de specialist in Italiaanse design keukens en Neff inbouw apparatuur.
Bezoek de aanbiedingen pagina met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Bekijk de collectie met Neff inbouw apparatuur op de site van de Neff Select Dealer.