Terug naar pagina aanbiedingen Snaidero keukens
   
  Calligaris
 
Qua meubilair werken we met het Italiaanse merk Calligaris. Dit bedrijf is net als Snaidero gevestigd in Udine (Noord Italië). Calligaris levert tafels, stoelen, barkrukken en zelfs slaapkamers. Houd met dit materiaal aub rekening met een ietwat langere levertijd. Ook verzendt men pas franco vanaf € 650 verkoopwaarde.
   
  Ice CS/1049 / P77. Barkruk met chromen poten en glanzend witte polycarbon zitting.
   
 
Deze barkruk is verkrijgbaar in glanzend danwel transparant polycarbon. Deze barkruk heeft een zithoogte van 65cm en kost Netto incl. B.T.W. en af showroom € 145
   
 
Deze barkruk heeft zo`n 7 weken levertijd. De versie in wit hebben we vaak wel op voorraad. De transparante is ook heel leuk, kijk bijvoorbeeld bij deze klant met Snaidero keuken in Hoorn.
   
 
Eventueel zijn deze bar krukken leverbaar in andere kleuren. . Informeer gerust naar de andere artikelen in het Calligaris assortiment.
   
 
Snaidero showroomkeuken met de Ice barkrukken.
   
  Basil CS/1033 P77 1348 / P94 . Barkruk met chromen poten en mat witte zitting.
   
 

De Basil barkruk zoals we die verkopen heeft een chromen onderstel. De zitting is standaard wit maar kan eventueel ook in zwart geleverd worden. De zithoogte van de Basil is 66cm vanaf de vloer. Dit type barkruk kost Netto incl. B.T.W. en af showroom € 185 Euro

   
  Barkruk Basil in de Ola 20 showroomkeuken van de Snaidero showroom
   
   
 
Bekijk hier de actuele collectie met Italiaanse design keukens!
   
   
 
Neem contact op met de Snaidero Concept Store. Ook kunt u onze keuken showroom bezoeken in Arnemuiden.
Bekijk hier de aanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Bezoek onze apparaten website voor meer informatie over inbouw apparatuur. We zijn gespecialiseerd in Neff en Míele apparaten.