Neff inbouw apparatuur
   
  Neff apparaten zijn uitgerust met allerlei extra handigheidjes zoals de Twistpad op de kookplaat.
   
 

De Neff apparaten zijn zeer gebruiksvriendelijk ontworpen, hierdoor onderscheidt het zich op een positieve manier ten opzichte van de andere apparatenmerk binnen de BSH groep waar Neff bij hoort (andere merken binnen de groep zijn bijvoorbeeld Gaggenau, Siemens en Bosch). Zo heeft Neff bijvoorbeeld de meedraaïende deurgreep SLIDE®, NeffLight®, NeffNavigator®, VarioClou® en CircoTherm®. Uiteraard kunnen we er in onze showroom van alles over laten zien, vertellen en demonstreren.

   
 
Showroomkeuken met Neff inbouwapparatuur

Ovens
 

Koffiemachines
 

Kookplaten
 

Stoomovens
 

Servieswarmers
 

Aktiemodellen
 

Vaatwassers
 

Afzuigkappen
 

Combimagnetrons
 

Magnetrons
 

Koelkasten
 

Mengkranen
Klik hier voor showroomkeuken S100
 
Klik hier voor showroomkeuken opstelling S13
 
Klik hier voor de S10 showroomkeuken bij de Snaidero keukenshowroom.
 
Klik hier voor de S18 showroomkeuken bij de Snaidero Concept Store.
 
Klik hier voor de S11 showroomkeuken met Neff inbouwapparatuur
   
 
 

Het merk Neff bestaat trouwens al heel lang. Carl Andreas Neff is in 1877 gestart met zijn fabriek voor ovens in het Zuid Duitse Bretten. Men produceert daar jaarlijks zo`n 1,4 miljoen apparaten met circa 1300 medewerkers. Op deze pagina vindt u de links naar de productinformatie van de apparaten van Neff. Als u op het plaatje klikt komt u vanzelf op de pagina van het desbetreffende apparaat. We proberen de actuele prijzen op deze pagina`s bij te houden, maar door aktie`s, prijsverhogingen e.d. is het niet helemaal te garanderen dat de prijzen altijd up-to-date zijn. Vandaar dat dit richtprijzen zijn. Op onze site vindt u vrijwel alle Neff modellen, ook in onze showroom kunt u de meest gangbare types terugvinden.

Als Neff Select Dealer hebben we uiteraard de beschikking over ervaren keukenmonteurs die het product goed kennen en derhalve ook goed kunnen monteren. Ook hebben we verschillende demonstratiekeukens opgesteld waarbij u de Neff apparatuur op hun werking kunt uitproberen.

   
 
  Bekijk hier onder de video`s van showroomkeukens met Neff inbouwapparatuur:
 
   
   
 
   
   
 
Neem contact op met de Neff Select Dealer. Diverse keukenaanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  We zijn gespecialiseerd in de betere merken inbouw apparatuur. Deze vindt u alle terug op onze apparaten website.