Naar Snaidero Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store, de specialist voor België en Nederland.
   
 
Het aanschaffen van een keuken is niet alleen een emotionele beslissing maar ook een fundamentele. De plek waar het eten wordt bereid vertegenwoordigt meer dan ooit het hart van het huis, een centrale plek dus die intiem is en gezellig.

Bent u van plan een keuken te kopen?

Dan is het volgende belangrijk:
Kies een goede keukenzaak. Wij zien het als onze missie om duurzame keukens te ontwerpen met een slow design. Ook jaren na plaatsing moet uw keuken er nog actueel uitzien. Snaidero maakt al 60 jaar keukens van kwalitatief zeer hoogwaardig materiaal.

Het motto van Snaidero is ‘Cucine per la Vita’, oftewel ‘Keukens voor het leven’. Deze slogan reflecteert de visie van onze concept store dat het eindresultaat, door een zorgvuldige selectie van componenten, de tand des tijds doorstaat.
  Italiaanse design keuken in hoogglans lak zoals door ons geleverd bij een klant in Noord Holland.
   
 
Qua inbouwapparatuur hanteren wij dezelfde uitgangspunten. Vandaar dat wij samenwerken met het Duitse apparatenmerk Neff. En wat als er na de aankoop iets kapotgaat? Uw bij ons gekochte Snaidero keukenmeubelen zijn 10 jaar lang beschermd tegen defecten die tijdens de productie zijn ontstaan.
 
Om onze service helemaal te completeren, maken we video’s met kooklessen voor onze klanten.
 
 

Op onze projectenpagina vindt u informatie over door ons opgeleverde projecten en projecten waarmee we bezig zijn.

Denk na over de keukenstijl. Naar wat voor een keuken bent u op zoek? Naar een landelijke klassieke keuken? Of juist naar een superstrakke keuken? In het laatste geval bent u bij de Snaidero Concept Store aan het juiste adres. U kunt kiezen voor een ontwerp met of zonder handgrepen, een werkblad van corian of graniet, kastdeuren van inox, hout of uitgevoerd in een van de vele kleuren hoogglans lak of matte lak.

 

Wij voeren een werkblad steeds vaker uit in corian. Corian heeft bij zeer lange bladen het grote voordeel dat er geen naad in zit, zoals bijvoorbeeld bij graniet. En omdat het geen kil materiaal is, is corian ook super om aan te zitten. Corian is leverbaar in allerlei kleuren. Voor kastdeuren en keukenachterwanden adviseren wij inox boven aluminium. Het grote voordeel van inox is dat er geen vingers op komen. Met kookingrediënten aan de vingers wordt dit natuurlijk een ander verhaal.

 
Denk na over de gewenste keukenopstelling Snaidero-keukens zijn leverbaar in allerlei opstellingen. Maar waarvoor bent u in? Voor een rechte keuken, een ronde keuken, een hoekkeuken, een keuken met een kookeiland? Wat zijn de mogelijkheden in uw huis? Wij adviseren u graag over een passende ruimtebesparende opstelling. In onze ruim opgezette showroom maken wij in samenspraak met u een ontwerp.
 

Italiaanse design keuken Snaidero Ola 20 in Grigio Cemento.

 

Denk na over de gewenste apparatuur Hobbykoks kunnen hun hart ophalen aan Neff-keukenapparatuur.

Neff levert alles om van koken een feest te maken: kookplaten, ovens, afzuigkappen, warmhoudlades, koelkasten en diepvrieskasten, espressomachines en omdat na het feest ook weer altijd de afwas komt, vaatwasmachines.

 
   
 
Een van de nieuwste snufjes is de extra brede flexinductiekookplaat. Hiermee is het over en uit met de afhankelijkheid van een pit, want door middel van elektromagneten herkent de kookplaat zowel de pan als de grootte ervan. Ideaal dus bij het koken in grote hoeveelheden of het bereiden van uitgebreide gerechten met veel pannetjes. Een ander nieuwtje is de warmhoudlade. Komt een gezinslid uren later thuis? In deze lade kan het eten warm gehouden worden zonder dat het doorgaart. Ook uw serviesgoed kan in deze lade probleemloos worden voorverwarmd. Op een voorverwarmd bord komen warme gerechten nog beter tot hun recht.
 
 
   
 

Een absolute aanrader is de stoomoven. Smaak, structuur en voedingsstoffen blijven bij de bereiding optimaal behouden. Gerechten zijn gezond en mager omdat toevoeging van vet niet nodig is. Geen zorgen meer over aanbranden of vastkoeken, de kooktijden zijn even lang als bij het gewone koken in een pan. U hoeft de stoomoven alleen maar aan te zetten en het gerecht wordt vanzelf klaargestoomd.

Vakprijzen De merken Snaidero en Neff waarmee wij samenwerken worden wereldwijd gewaardeerd. Snaidero (link inbouwen naar achtergrondinfo) ontving al acht keer de Good Design Award. Deze onderscheiding wordt uitgereikt door het Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design. De volgende Snaidero-modellen zijn onderscheiden met een Good Design Award: Ola, Time, Venus, Kube, Acropolis, Skyline en Idea.

   
   
 
Bekijk hier de actuele collectie met Snaidero Italiaanse design keukens.
   
   
  Neem contact op met de Snaidero Concept Store, de specialist in Italiaanse design keukens voor Nederland en België.
Bekijk de aanbiedingen pagina met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Ook de apparatuur voor uw nieuwe keuken vindt u terug op onze website. Onze meest populaire apparaten van Míele, Neff en Liebherr staan op onze internet site.