NIET MEER LEVERBAAR!
     
  KWT4154UG
Richtprijs incl. B.T.W. € 1.799,25
 

De wijnklimaatkast is een handige extra in uw nieuwe of bestaande keuken. Het apparaat is eenvoudige onder het blad of in een hoge kast te monteren (met een opzetkast er boven). De inhoud is 126 liter en er kunnen wel 38 wijnflessen in bewaard worden. Uiteraard kunt u witte en rode wijn op een verschillende temperatuur bewaren. Let er echter wel op dat een hele grote champagnefles vaak nét iets te hoog is waardoor de deur nét niet sluit (tip van een klant). De acaciahouten plateau`s zijn tot 20 kilo belastbaar. Er worden etiketten meegeleverd die u kunt vastmaken op de voorkant van deze plateau`s. Op de foto ziet u de wijnkoeler ingebouwd onder de Neff koffiemachine. De andere wijnkoelers vindt u terug op onze pagina wijnbewaarkasten.

De richtprijs voor dit apparaat is € 1.799,25 incl. B.T.W. en excl. verwijderingsbijdrage en montage. Uiteraard kunnen we zorgen voor vakkundige montage van dit apparaat.

   
  Míele wijnkoeler KWT4154UG (het gaat om het onderste apparaat)
   
 

Bij verschillende klanten hebben we inmiddels dit apparaat gemonteerd. Veel mensen waarderen ook het LED licht wat in het apparaat zit en een heel leuk effect geeft. Kijk bijvoorbeeld bij dit projekt hoe we het apparaat hebben ingebouwd.

 
   
  Neem contact op met de specialist voor keuken inbouw apparatuur.
Diverse keukenaanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Klik hier voor Neff inbouwapparatuur