Neff lage druk stoomovens, combistoomovens en ovens met stoominjectie.
Neff Inbouwapparaten
   
 

Neff heeft verschillende modellen lage druk stoomovens in het assortiment. Het voordeel van deze apparaten is dat ze niet aangesloten hoeven te worden op de water aan- en afvoer. Qua montage is het dus een stuk voordeliger. Ook zijn er enkele stoomovens uitgevoerd met een combifunctie. Bij dit soort stoomovens kunt u dus bijv. brood bakken met toevoeging van stoom.

Eventueel is er van een ander merk wel een alternatieve stoomoven die op de water aan- en afvoer gemonteerd moet worden. Deze machine is echter wel een stuk sneller als de lage druk stoomovens. Met de stoomoven geven we trouwens ook kooklessen. Hierover vindt u meer informatie op deze pagina.


Als Neff Select Dealer hebben we de beschikking over ervaren keukenmonteurs die deze apparaten derhalve ook goed kunnen monteren. Voor informatie over de andere Neff apparaten klikt u op het Neff logo rechtsboven.

We doen ons best om de prijzen en informatie op deze pagina`s up-to-date te houden, maar door aktie`s, prijsverhogingen e.d. kan het zijn dat het soms ietwat afwijkt. Vandaar dat de genoemde prijzen dit richtprijzen zijn. De genoemde prijzen zijn dus inclusief B.T.W., exclusief verwijderingsbijdrage en montage.

   
 
LET OP: IN VERBAND MET DE INTRODUCTIE VAN DE NIEUWE LIJN MET NEFF APPARATEN STAAN NOG NIET ALLE APPARATEN ONLINE OP ONZE WEBSITE!
   
   
  Neff C17DR02N0 compacte stoomoven NIEUWE LIJN
Richtprijs incl. B.T.W. € 979
 
Neff C17DR02N0 compacte stoomoven nieuwe lijn, bij de Neff Select Dealer.
   
   
   
   
  Relevante links:
   
  Garantie kaart voor Neff inbouw apparatuur bij de Neff Select Dealer.
  Bezoek aan de Neff fabriek te Bretten (Duitsland).
   
   
  Neem contact op met de Neff Select Dealer
Diverse keukenaanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Uw Neff keuken apparatuur vindt u op de Neff apparatensite.