Snaidero keukens
GREEPLOZE SNAIDERO KEUKENS
   
  Greeploze Snaidero keuken type Kube by Giovanni Offredi.
   
    Greeploze keukens van Snaidero  
 
Greeploze keuken Snaidero Sistema Zeta in design Kube. Deze keuken is opgesteld in onze Snaidero Concept Store.

Snaidero is altijd al sterk geweest in greeploze keukens. De bekendste greeploze keuken van Snaidero is de Idea, die in 2000 is gerestyled door Paolo Pininfarina. Bij de Idea worden er tussen de fronten greeplijsten toegepast zodat de deur geopend kan worden.

Vrij vlot na de Idea werd de Linea aan het assortiment toegevoegd. Deze keuken van Snaidero is feitelijk gebaseerd op een Idea, echter de aluminium profielen op de fronten zijn weggelaten. Sinds 2008 kunnen de hoge kasten van zowel Idea als Linea ook greeploos uitgevoerd worden. Dit geldt echter niet voor hoge kasten met een koel-/vriescombinatie.

Het toppunt van greeploos is op dit moment echter onbetwist de Kube. Hierbij zijn niet alleen de grepen, maar ook de greeplijsten weggelaten. De Kube staat inmiddels ook opgesteld in onze Snaidero Concept Store te Arnemuiden (Zeeland).

In 2009 is ook de Orange door Snaidero aan het assortiment toegevoegd. De Orange is volledig greeploos, dus ook voor de hoge kasten. Deze greeploze keuken van Snaidero is de voordeligste greeploze keuken van Snaidero. Deze prijs is zo laag omdat er qua aantallen veel meer van hetzelfde wordt geproduceerd bij dit type keuken.

Ook heeft Snaidero nog de greeploze keuken Terra in het assortiment. Deze keuken is voorzien van een uitsparing in de deur die als greep functioneert. De Terra is altijd in hout uitgevoerd, het frame is zelfs van massief hout.

Tenslotte kan sinds kort het gehele programma Sistema Zeta greeploos uitgevoerd worden. Ook deze greeploze keuken staat inmiddels in onze showroom.

Klik hier voor de Snaidero keuken type Kube in hoogglans wit.
   
Klik hier voor de Snaidero keuken Kube greeploos. Deze designkeuken staat nu ook in onze showroom (in eiland opstelling).
Klik hier voor de Snaidero greeploze keuken Idea in wit hoogglans lak gespoten.
   
Italiaanse design keuken Snaidero Orange. Deze greeploze keuken van Snaidero staat opgesteld in onze Snaidero Concept Store.
Klik hier voor de Snaidero keuken Idea greeploos. Deze greeploze keuken is door Paolo Pininfarina ontworpen.
   
Klik hier voor de Snaidero keuken Terra greeploos. Ook deze greeploze keuken staat opgesteld in onze Snaidero Concept Store.
Klik hier voor de greeploze Snaidero keuken type Terra in echt hout.