Hoogglans gelakte Italiaanse design keukens vindt u bij de Snaidero Concept Store keukenshowroom in Zeeland.
 
 
 
  Hoogglans gelakte Italiaanse designkeukens
   
  Snaidero Kube greeploze hoogglans gelakte keuken ontworpen door Giovanni Offredi.
   
    Hoogglans keukens van Snaidero  
 
Klik hier voor de S14 showroomkeuken in wit hoogglans.

In Italië is men erg goed in het spuiten van keukens, vandaar dat Snaidero ook bekend staat om de extreem hoge kwaliteit voor de (hoogglans) gelakte keukens.

Deze hoogglans is er in verschillende versies. In de normale lak versie zijn er zo`n 25 kleuren lak beschikbaar (aan de hand van de trends wordt er regelmatig een kleur toegevoegd danwel verwijderd uit het programma). Deze deuren worden rondom strak in kleur gespoten.

Daarnaast heeft Snaidero nog een aantal metallic lakken in het programma. Deze deuren worden net als een auto voorzien van een extra laag met metallic er in. Dit heeft een heel bijzonder effect op de deuren.

Ook worden er een beperkt aantal kleuren seriematig gespoten, dit noemen ze monolaccato. Hierbij wordt enkelzijdig hoogglans gelakt. Dit is veel sneller te produceren en vandaar heel voordelig. Een veel voorkomende kleur zoals Bianco Luce (ivoorwit) wordt in monolaccato aangeboden.

De monolaccato is een goed alternatief voor de hoogglans folie of hoogglans laminaat waar collega keukenleveranciers mee werken. U hebt wél de kwaliteit van lak, maar een aanzienlijk prijsvoordeel.

Naast monolaccato heeft Snaidero ook hoogglans laminaat in het assortiment. Dit materiaal is prijstechnisch wel interessant, toch kan het niet tippen aan de strakke lak die Snaidero maakt voor de normale hoogglans keukens.

Ook hoogglans folie behoort tot de mogelijkheden, maar deze fronten bieden wij niet aan. De reden hiervoor is dat we niet achter de (inferieure) kwaliteit van folie keukens kunnen staan.

Verder heeft Snaidero nu ook een model keuken opgenomen in roestvrijstaal hoogglans lak. Hierbij heeft klant de voordelen van rvs (duurzaamheid) en de voordelen van lak (makkelijk schoonhouden). Dit is het model Tecnica, van dit model hebben we een aantal keukens opgesteld in onze toonzaal.

Snaidero hoogglans gelakte keuken uit Italië met eiland opstelling nr. S10.
   
Snaidero keuken Acropolis in Dream Blue hoogglans metallic.
Klik hier voor de S12 showroomkeuken in wit hoogglans lak.
   
Klik hier voor de S16 showroomkeuken in wit hoogglans.
Klik hier voor de Snaidero keuken in Sintesi wit hoogglans laminaat met eiland.
 
Roestvrijstaal hoogglans gelakte keuken in de Snaidero showroom.
Klik hier voor een two-tone keuken opstelling met wit hoogglans lak en hout.
 
 
 
Bekijk hier de actuele modellen met Italiaanse design keukens in de collectie van Snaidero.
   
   
  Neem contact op met de Snaidero Concept Store.  
   
   
  Bekijk hier de collectie met Neff inbouw apparatuur voor uw nieuwe Italiaanse design keuken.