Snaidero Tecnica Inox hoogglans
   
 

Tecnica

De Tecnica is een roestvrijstaal hoogglans gelakte keuken, door Snaidero vaak gecombineerd met deuren uit programma Sistema Zeta. Het industriele effect van de rvs deuren contrasteren goed bij de hoogglans deuren uit het Zeta programma. Ook echt hout (eiken) combineert erg goed met Tecnica. De laatste tijd echter kiezen steeds meer consumenten er voor om de gehele keuken in rvs uit te voeren.

Het roestvrijstaal is eenvoudig in onderhoud door de unieke afwerking, even afdoen en vervolgens een droge doek er over en klaar. Doordat de deur van roestvrijstaal is gemaakt is de Tecnica een bijzonder duurzame keuken.

Bij deze keuken horen officieel lange staafgrepen, op verzoek wordt de keuken echter geleverd zonder greepboringen waarbij we op locatie andere grepen monteren. Ook kunnen we de Tecnica leveren in een greeploze uitvoering tegen meerprijs.

Houd met Tecnica aub rekening met een wat langere levertijd. Meer informatie over één van onze showroomkeukens Tecnica vindt u hier.

   
 
   
 
 
   
  Ook voor uw apparatuur kunt u terecht op onze site. We zijn gespecialiseerd in de betere merken zoals het Duitse merk Neff.