Neff Plafond Afzuigkappen
Neff Inbouwapparaten
   
 

In de Neff fabriek te Bretten in Zuid Duitsland worden veel afzuigkappen gemaakt. Neff heeft dan ook zowel wand- als eilandafzuigkappen en tevens inbouw plafondafzuigkappen in het assortiment.

We proberen de actuele prijzen op deze pagina`s bij te houden, maar door aktie`s, prijsverhogingen e.d. is het ondoenlijk om dit helemaal up-to-date te hebben. Vandaar dat dit richtprijzen zijn. De genoemde prijzen zijn dus Netto inclusief B.T.W., exclusief verwijderingsbijdrage en montage.

Mocht u verder nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Telefonisch zijn we bereikbaar op 0118-604736. Klik hier om terug te gaan naar de hoofdpagina met Neff apparaten (of klik op het rode Neff logo rechts boven).

   
  Neff I92C67N0 afzuigkap 120cm breed
Richtprijs incl. B.T.W. € 1.591
 
   
  Plafondafzuigkap 90cm breed Neff I99C67N0
Richtprijs incl. B.T.W. € 1.679
 
   
  Plafond afzuigkap 90cm breed Neff I99C68N0
Richtprijs incl. B.T.W. € 1.543
 
   
   
  Relevante links:
   
  Garantiekaart voor Neff inbouw apparaten.
  Bezoek Neff fabriek te Bretten (Duitsland).
   
   
  Neem contact op met de Neff Select Dealer, we zijn echter ook gespecialiseerd in Italiaanse design keukens van het merk Snaidero.
Diverse keukenaanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  De Neff inbouw apparatuur voor in uw keuken vindt u op onze Neff apparaten site. We zijn gespecialiseerd in Italiaanse design keukens en de betere inbouwapparatuur.