Aktie in verband met 10 jarig bestaan van de Snaidero Concept Store

keukenshowroom met Italiaanse design keukens te Arnemuiden (Zeeland).

 
Tien jaar geleden op 18 oktober 2001 werd de keuken showroom van de Snaidero Concept Store te Arnemuiden geopend. Om dit te vieren met onze klanten willen we in oktober 2011 de showroom feestelijk heropenen. Vandaar dat er bijvoorbeeld een groot aantal nieuwe showroomkeukens worden geplaatst gedurende het jaar 2011.
 
Samen met onze leveranciers hebben we ook een promotie aktie bedacht om dit heuglijke feit te vieren. Bij aankoop van een Snaidero keuken voorzien van minimaal 5 Neff apparaten ontvangt u de Neff S51T69X5EU vaatwasser (het topmodel binnen de Neff collectie!) cadeau.
 
Aktie in verband met 10 jarig bestaan van de Snaidero Concept Store keuken showroom te Arnemuiden.

De Neff S51T69X5EU topmodel vaatwasser is 60cm breed en volledig geïntegreerd (het plaatje links klopt dus niet helemaal, hiervoor ons excuus). Dit betekent dat de knoppen aan de binnenkant van de vaatwasser zitten. Deze luxe vaatwasmachine is voorzien van een handige bestekschuiflade voor bestek of juist espresso kopjes.

Uiteraard is dit Neff apparaat voorzien van het A-A-A label, maar dat zijn natuurlijk alle vaatwassers die de naam Neff mogen dragen! Deze machine is echter zó zuinig dat er zelfs 30% minder energie wordt verbruikt als de grenswaarde is voor energieklasse A. Daarnaast beschikt deze Neff S51T69X5EU vaatwasser over het unieke Zeoliet droogsysteem waardoor er buitengewoon energiezuinig (bij lagere temperaturen dus) wordt gedroogd.

Door het Zeoliet droogsysteem bij dze Neff vaatwasser is nu ook de extra mogelijkheid GlansDroog mogelijk, zoals de naam al zegt: extra droge vaat. Om aan te geven dat het hier om een echt serieuze Neff vaatwasmachine gaat is dit apparaat ook voorzien van EmotionLight; als de vaatwasser geopend wordt gaat er binnenin LED verlichting branden.

Er zijn 6 vaatwasprogramma`s opgenomen waaronder natuurlijk automatische programma`s en bijvoorbeeld een snelprogramma. Er zit zowel een aquasensor als een beladings sensor in deze vaatwasser. Het geluidsniveau is laag op 44dB. Tenslotte is deze Neff vaatwasser voorzien van een uitstelbare starttijd zodat u hem bijvoorbeeld ook `s nachts kunt laten draaïen.

 
 
 
 
 
 
Het exterieur van de Snaidero Concept Store keukenshowroom te Arnemuiden (Zeeland).
 
Relevante links:
 
Folder met Italiaanse design keukens van Snaidero.
Garantie op Snaidero keukenmeubelen bij de Snaidero Concept Store.
Garantie op Neff inbouwapparatuur bij de Snaidero Concept Store.
 
 
 
 
Neem contact op met uw Snaidero dealer.
Diverse keukenaanbiedingen van uw Snaidero dealer!
 
   
  Bekijk het assortiment apparatuur voor in uw keuken op onze speciale apparaten site. We zijn gespecialiseerd in de betere merken, zoals bijvoorbeeld het Duitse merk Neff.