Logo Faber haarden. Logo Helex haarden.
   
   
  Haarden pagina van de Snaidero Concept Store te Arnemuiden.
   
 

Sfeer brengen in huis doen we niet alleen met een mooie keuken, maar ook met een gezellige haard. Ook in strakke interieurs zien we tegenwoordig een gezellig vuurtje branden.

Wij leveren en monteren de haarden van de Nederlandse merken Faber en Helex. Hiernaast ziet u de I-Frame haard van Helex die gecombineerd wordt met een flatscreen televisie.

De televisie op de foto is niet zichtbaar (bij licht glas natuurlijk wél) als deze uitgeschakeld is. Een glazen plaat houdt het apparaat uit het zicht. Als de televisie aan is kunt u door het glas de Full HD tevisiebeelden zien.

Om problemen met warmte te voorkomen worden de gevoelige onderdelen van de televisie extern geplaatst. De hittegevoelige onderdelen van de flatscreen televisie krijgen dan voldoende koeling om goede werking van de televisie te garanderen.

Gashaard oplossing met televisie. Deze haard kunt u bestellen bij de Snaidero Concept Store.
 
Uiteraard heeft de meegeleverde televisie ook de mogelijkheid om DVD/Blu Ray, Multimedia, Playstation en dergelijke aan te sluiten. De gashaard heeft uiteraard een afstandsbediening en wordt gemonteerd met een concentrische (gesloten) verbranding. Richtprijs voor deze oplossing inclusief de montage is € 16.000 inclusief de B.T.W.
 
Eventueel kunnen we een oplossing als hiernaast getoond ook maken met een kastenwand. Om problemen met warmte te voorkomen gebruiken we hiervoor roestvrijstalen deuren. Het roestvrijstaal kan immers veel beter tegen de warmte als een normale kastdeur.
 

Naast deze hele luxe haardoplossingen van Helex heeft dit merk ook een heel mooi assortiment "normale" haarden en kachels. Met name de Apertura is een haard die veel gekozen wordt. De Apertura gashaard is verkrijgbaar in een hoekoplossing waarbij er ook glas zit aan 1 zijkant van de haard. Ook is er een panorama versie met glas aan beide zijkanten.

   
 
Faber Relaxed concentrische gashaard. Deze haard kunt u bestellen bij de Snaidero Concept Store.
Links ziet u de Faber Relaxed. Deze gashaard met concentrische aansluiting wordt veel verkocht. Op de foto ziet u de zogenaamde Frameless oplossing. Dit houdt in dat de haard geen omlijsting heeft. De monteur zorgt voor een strakke wand in promatec (brandveilige plaat) die rondom de haard wordt gemonteerd. Richtprijs voor deze haard inclusief de montage en de benodigde mantel in promatec brandveilige plaat is € 5.850 inclusief B.T.W. We gaan er dan wel van uit dat er al een gasleiding met kraan aanwezig is op locatie.
 
Naast genoemde gashaarden hebben zowel Faber als Helex een tunnelhaard oplossing in het assortiment. De achterkant van de haard is dan ook van glas zodat u de haard tussen twee ruimtes in kunt plannen.
 
Regelmatig hebben we trouwens consumenten die zowel een keuken, vloer als een haard bij ons bestellen. Een voorbeeld ziet u op deze pagina. Deze klant heeft bij ons een Snaidero keuken, leisteen vloer en een Faber Glance tunnel gashaard gekocht.
   
 
In onze showroom hebben we trouwens ook een werkende gashaard van Helex opgesteld staan.
   
  Contact informatie van de Snaidero Concept Store.
Diverse keukenaanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
     
  Meer informatie over ons assortiment met keuken inbouw apparatuur vindt u natuurlijk op onze apparaten website. We zijn gespecialiseerd in de betere merken apparaten zoals Neff en Míele.