Naar Snaidero modellen pagina met Italiaanse design keukens.
  BOARD
   
 

 
   
 
Op de Eurocucina in Milaan van 2012 is het nieuwe model Board gepresenteerd door Snaidero. De Board loopt qua kleur mogelijkheden gelijk op met het model Way. Kenmerkend voor de Board is het uitstekende witte bladdeel. In dit werkblad is er eventueel opbergruimte beschikbaar voor bijvoorbeeld bestek. Deze Italiaanse design keuken is eigenlijk bedoeld voor mensen die niet de ruimte ter beschikking hebben om een hele grote keuken te kunnen plaatsen. Je hebt op een kleine ruimte toch een "eiland" met de Board. Meer foto`s van de Board staan op deze pagina.
   
 
   
photo gallery:
 
       
het moderne uiterlijk van de Snaidero Board in hoogglans wit. De Snaidero Board keuken kan zowel greeploos als met grepen geleverd worden. De Snaidero Board keuken hier in blauw hoogglans lak. Italiaanse design keuken Board, naar ontwerp van Pietro Arosio. Italiaanse design keuken Board uit de Snaidero collectie.
         
Italiaanse design keuken Board, deze keuken is ontworpen door Pietro Arosio. Elementen van de Snaidero Code worden gecombineerd met de Snaidero Board keuken. De ruimte in het aanrechtblad zelf wordt gebruikt bij de Snaidero Board keuken. Bestekindeling in het aanrechtblad bij de Snaidero Board keuken. Foto gemaakt op de Eurocucina 2012 van de Snaidero Board keuken.
         
         
         
  Relevante links:
   
  Fotopagina Snaidero Board keukens.
   
   
 
Klik hier om naar de pagina met andere Italiaanse design keukens te gaan van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Neem contact op met de Snaidero Concept Store, de specialist in Italiaanse design keukens.
Klik hier om naar onze aanbiedingen pagina te gaan met Italiaanse design keukens.
   
   
  Klik hier voor onze pagina met Neff inbouw apparatuur voor in uw nieuwe Italiaanse design keuken!