RVS Keukens uit Italië.
   
 

Roestvrijstaal als materiaal is uiterst duurzaam en daardoor heel geschikt als materiaal om een keuken van te maken. Omdat het rvs normaal nogal vlekgevoelig is hebben we onze roestvrijstalen keuken deuren nu blank gelakt waarbij de rvs keuken nu veel eenvoudiger is af te nemen. Uiteraard hebben we deze roestvrijstalen keukens nu opgesteld staan in onze showroom met Snaidero Italiaanse design keukens.

U kunt natuurlijk uw gehele keuken in rvs uitvoeren, meestal wordt er echter voor gekozen om een aantal kasten in een andere kleur danwel materiaal uit te voeren. Houd er aub rekening mee dat deze roestvrijstalen keukens een ietwat langere levertijd hebben als normale deuren.

 
 
 
 
   
 
De roestvrijstalen keuken Tecnica hier opgesteld bij de Snaidero Concept Store. De specialist in Italiaanse design keukens.

Het mooie van deze roestvrijstalen keukens is dat het buitengewoon tijdloos is. Zeker zonder grepen is de rvs deur erg stijlvol zoals u kunt zien bij onze Tecnica kooktafel.

Houd bij een rvs deur aub wel rekening met het spiegelende effect. Met andere woorden, de keuken neemt gauw de kleur aan van de vloer.

Naast roestvrijstalen keukens verkopen we ook veel roestvrijstalen aanrechtbladen. Zo combineert rvs ook goed met teak zoals u ziet bij deze Snaidero keuken. Ook kan roestvrijstaal mooi uit 1 stuk gemaakt worden bij een "brug" opstelling die u hier ziet.

 
 
Hieronder staan een aantal voorbeelden van roestvrijstalen keukens die we de afgelopen tijd hebben gemonteerd. Uiteraard zijn dit maar voorbeelden en zijn er tal van alternatieve opstellingen mogelijk met roestvrijstaal.
 
 
Een roestvrijstalen keuken gemonteerd door de Snaidero Concept Store in Haarlem. Deze design keuken is uitgevoerd met een zwart gebrand aanrechtblad.  
       
 
       
Snaidero roestvrijstalen keuken geplaatst in Vlissingen. Deze design keuken is uitgevoerd met een mooie wijnklimaatkast met rvs deur.  
       
   
 
 
Relevante links:
 
10 jaar garantie op rvs keukenmeubelen bij de Snaidero Concept Store.
Folder met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
 
 
 
Bekijk hier de actuele modellen lijst met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
 
 
Neem contact op met de Snaidero Concept Store. De specialist in Italiaans design.
Bekijk hier de aanbiedingen pagina met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Bekijk hier het assortiment met inbouw apparatuur van onze Snaidero Concept Store met Italiaanse design keukens. We zijn gespecialiseerd in inbouw apparatuur van het merk Neff.