Klik hier om naar de pagina met tips te gaan van de Snaidero Concept Store. De specialist in Italiaanse design keukens.
   
  Artikel over FLEX inductie
   
 
Sinds begin 2011 hebben we inductiekookplaten met FLEX in het assortiment. Inmiddels zijn ook de eerste keukens uitgeleverd met zo`n FLEX inductiekookplaat. In dit artikel (onder de video) vindt u een korte uitleg van het FLEX inductie systeem.
 
 
   
 
Bij de FLEX inductie kookplaten ziet u een rechthoekig vlak met een soort raster. Dit is dus een FLEX zone. Op deze zone kunt u willekeurig één of meer pannen zetten. De FLEX inductie kookplaat herkent zelf de grootte en plaats van uw pannen. Ook als u ze van plaats verandert wordt de pan alleen verhit op de plaats waar dat de pan staat. De inductie kookplaat heeft twee grote vlakken die met een sensortoets samengevoegd kunnen worden.
   
 
Flex inductie is ideaal als u grote hoeveelheden kookt of juist uitgebreide gerechten met veel pannetjes hebt. Pannen waar u even niet op hoeft te letten schuift u gewoon naar achteren. De kookplaat herkent de pan en past de verhitting exact aan de maat van de pan aan. Door inductiezones samen te voegen zijn ook grote pannen (zoals bijvoorbeeld een vispan) geen probleem. Inmiddels hebben we zelfs een 90cm brede Neff inductiekookplaat met wel 3 FLEX zones in onze showroom!
   
  De Neff FLEX inductie kookplaat type T44T63N0 met dubbel flex bij de Neff Select Dealer.
   
 
Tenslotte nog kort over de voordelen van inductie. Inductie heeft tot 25% kortere kooktijden, met PowerBoost zelfs tot 55% korter. Inductie heeft geen restwarmte en werkt met nauwkeurige verhitting. Hierdoor is inductie dus energie zuiniger. Daarnaast is inductie nog eens heel makkelijk schoon te houden, wat overloopt of naast de pan komt brandt niet aan. Meer informatie over inductie en waarom inductie de keuken gaat veroveren leest u op deze pagina.
   
   
  Relevante links:
   
  Artikel over de toekomst met inductie koken.
  Garantie kaart voor Neff apparaten bij de Neff Select Dealer.
  Folder op pdf met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
 
Bekijk hier de collectie met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Neem contact op met de Snaidero Concept Store, de specialist in Italiaanse design keukens van Snaidero.
Bekijk hier de aanbiedingen met Italiaanse design keukens van de Snaidero Concept Store.
   
   
  Bekijk het assortiment met Neff inbouw apparatuur voor uw keuken op de speciale website voor Neff inbouw apparaten. We zijn gespecialiseerd in Neff toestellen voor in uw nieuwe Snaidero keuken.