Kies een projectnummer:
   
 
           
           
           
         
   
 Keuken

Voor dit projekt heeft klant gekozen voor een Snaidero keuken type Sistema Zeta uitgevoerd in licht Kersen hout. Het extra dikke werkblad is in de kleur Impala Zwart. In deze keuken zijn o.a. de volgende apparaten verwerkt: Neff koffiemachine, Neff combimagnetron, Neff inductiekookplaat, Neff Wok, Neff vaatwasser, Neff afzuigkap, Neff Amerikaanse koelkast, Quooker kokend water apparaat etc. De vloer is uitgevoerd in creme marmer. Op de balkons zijn donkere braziliaanse leisteen vloeren gelegd. Het projekt is geplaatst in Amsterdam Buitenveldert.


De monteur legt hier de marmeren vloer voor de keuken. De vloer leggen we bij voorkeur altijd vóór de keuken. De panelen staan dan netjes op de afgewerkte tegelvloer.
Hier is de monteur nog steeds bezig met de marmeren vloer. De keuken staat inmiddels boven in het appartement. Omdat dit niet in de lift kon is dit gebeurd met een speciale bouwlift (het blad weegt meer dan 250 kg).
   
De standleiding van het appartement (zie afbeelding 2) is weggewerkt met een ondiepe kast. Tegen de wand wordt een rij met hoge kasten geplaatst waar we de apparaten in gaan bouwen. Ook wordt de wand omtimmerd zodat de zij- en bovenkanten van de hoge kasten niet meer zichtbaar zijn. Ook staat er al een gedeelte van het eiland.
De keuken is inmiddels al een eind geplaatst. Boven de Amerikaanse koelkast is een ruimte vrijgehouden waar een platte televisie in wordt verwerkt. Op basis van de maten van deze televisie worden houten panelen gemaakt zodat dit netjes weg wordt gewerkt. Ook is de gipsen wand gereed gemaakt voor de stucadoor.

Voor het eiland is een extra dik aanrecht gebruikt om het geheel wat royaler te laten ogen. Ook is de spoelbak gemaakt van hetzelfde materiaal als het blad. Zelfs de bodem van de spoelbak is op afschot (dus afwaterend) uitgefreesd.
   
De keuken vanuit de andere kant gezien. Hierbij is ook zichtbaar dat er op het granieten zijpaneel een mooi roestvrijstaal stopcontact is gemaakt voor algemeen gebruik. Leuk detail is ook de tweezijdige bediening van de Neff afzuigkap. Zowel aan de voor- als achterkant is de afzuigkap te bedienen.
Een detailopname van de randloze spoelbak, moderne kraan en het dikke aanrechtblad.
   
De keuken is inmiddels opgeleverd, klaar en in gebruik genomen.
Boven de Amerikaanse koelkast is een televisie ingebouwd zodat klant ook zittend aan de bar tv kan kijken.
   
klik hier
Voor de bar heeft klant de vlinderstoel uitgezocht, een bekend ontwerp van Arne Jacobsen (1902-1971). Deze stoel geldt als een van de succesvolste designstoelen aller tijden. De stoel is 50 jaar geleden ontworpen maar wordt nog steeds op de markt gebracht door fabrikant Fritz Hansen.
Klant heeft zowel de woning als de keuken in gebruik genomen en kan gaan genieten van de mooie keuken.
   
klik hier
klik hier
Nadat het projekt is afgerond komt Rudy nog langs om de apparaten uit te leggen.
Van dit projekt werd door Willem van Rijn (importeur Bosch, Neff en Solitaire inbouwapparaten) een reportage gemaakt voor in een vakblad. U kunt dit artikel bekijken in PDF formaat.
   
klik hier  
Op deze foto is de geïntegreerde televisie te zien. Deze verhoogt het gevoel van een prettig verblijf in de keuken.
 
 
 
 
 
terug naar de bovenzijde van deze pagina
klik hier...